Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фісташки (США), Каліфорнія, смажені, солоні. Дуже смачні, хрусткі, відкриті.
Від 10кг- ціна 520грн. Нижче не буває!
Харчова цінність на 100г продукту:
Білки 16,3г
Жири 46,0г
Вуглеводи 13,6г
Сіль 2г
Енергетична цінність на 100г: 649 ккал
Фісташки є фізіологічно корисною, смачною та універсальною альтернативою багатьом продуктам харчування, особливо нездоровим закускам.
Їх уникальний колір- це поєднання корисних з'єднань: жовтий колір від катехинів, лютеїна та зеаксантина; зелений від хлорофіла; і пурпурна зовнішня оболонка від антоцианів.
Фісташки як в сирому, так і в смаженому вигляді це білок «доброї» якості.
Часте використання горіхів, включаючи фісташки, пов'язане зі зниженням ризику серцево-судинних захворювань. Позитивно впливають на артериальний тиск.
Фісташки багаті на: мідь (є ключовим елементом для синтезу колагену), марганець (відповідає за кровотворення), вітамін B6 (для росту і відновлення м'язів), тіамін(В1,для підтримки енергетичного метаболізму), калій, фосфор(бере участь в побудові кісток), хром(прискорює реакції метаболізму), вітаміни E та K, рибофлавін, фолієву кислоту, магній, залізо, цинк та селен, а також інші мікроэлементи в менших кількостях. Вони також багаті ненасиченими та мононенасиченими жирами; містять лінолеву кислоту (13,1 г/100 г), олеїнову кислоту (23⋅9 г/100 г) та фітостероли (210 мг β-ситостерола/100 г). У порівнянні з іншими горіхами фісташки мають найменший вміст жиру та найбільший вміст калію (важливий у роботі серця, нирок, м'язів та нервів), білку, клітковини (сприяє виведенню токсинів і шлаків), вітамину К (необхідний для нормального згортання крові) та фітостеролу (бореться з вільними радикалами та стимулює вироблення колагену).
Зберігати при температурі не вище 25С, відносній вологості повітря не вище 70%. Без ГМО