Кількість
|
Вартість
|
||
|
Поживні і корисні хлібці включають в здоровий раціон для отримання мікроелементів, вітамінів і речовин, які сприяють поліпшенню травлення, зниження кількості «довгих» вуглеводів, зміцненню імунітету.
Хлібець – продукт екструзійної обробки злаків і круп з попереднім замочуванням зерен до розбухання, подальшим зневодненням і формуванням готових брикетів. З'єднання в цілісний продукт відбувається без застосування додаткових речовин, а тільки за рахунок склеювання між собою. Такий спосіб виробництва зберігає максимум поживних речовин, які і визначають корисність продукції:
- харчові волокна сприяють виведенню токсинів і загальному оздоровленню;
- вітаміни В1, B2, A, PP, E нормалізують енергообмін, репродуктивні функції організму, зміцнюють імунітет;
- амінокислоти відновлюють і зміцнюють м'язові тканини
Рекомендовані до вживання в якості поживних перекусів або постійного доповнення до основних страв.
Продукти беззастережно корисні і необхідні в раціоні здорового харчування. Особливо рекомендується їх вживання у весняно-осінній період при міжсезонних спалахах вірусних інфекцій для отримання необхідних вітамінів, мікроелементів.