Кількість
|
Вартість
|
||
|
Клітковина сприяє більш повноцінному засвоюванню їжі і нормалізує мікрофлору кишечника. Вона рекомендується людям, які страждають надмірною вагою і ожирінням для нормалізації та корекції ваги. Таким особам вживанням клітковини можна замінити прийом їжі, запиваючи її досить великою кількістю води.
Можна і корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв. Рослинна клітковина – незамінний унікальний продукт: це щоденна їжа і корисний замінник хліба, тому що в клітковині відсутні дріжджі і біле борошно. Дуже добре підходить для панірування.
Вживати: дорослим і дітям з 12 років по 1 чайній ложці (5 г) два рази в день під час їжі, запивати водою.
Протипоказання: індивідуальна чутливість до окремих компонентів.