Кількість
|
Вартість
|
||
|
EXTRA VIRGIN
Виготовлено за стародавнім японським рецептом виключно механічним способом методом першого холодного віджиму
Ця чудова високопоживна рослинна олія виготовлена за новітньою вітаміно-зберігаючою технологією з насіння кунжуту.
Кунжутна олія широко використовується у японській, китайській, індійській та тайській кухнях для фрітюра, заправки салатів та соусів, для приготування плову. Ця олія надає звичайним стравам нове звучання і неповторний аромат. Олія з насіння кунжуту має дуже приємний і ніжний смак з горіховою ноткою та світло-жовтий колір. варто зазначити, що вона має дуже низьку температуру «димлення ». Тому, щоб не втратити усі її корисні властивості, рекомендується її використовувати для заправки готових страв та салатів.
Якщо смак чистої кунжутної олії здається Вам дуже насиченим – можна попередньо перед заправкою страви змішати її із звичайною рослинною олією, смак якої виражений менш явно.
Вживання 1 ст. ложки кунжутної олії у день підвищує вміст кальцію в організмі в 3 рази.